Talen

Wij gaan verhuizen! UPDATE!

Hillstar verhuist naar Landjuweel 1

Wij gaan verhuizen! UPDATE!

Kleine Hillstar’s worden groot! De eerste vijf jaar van het bestaan, groeide het bedrijf van 3 medewerkers naar 35. De groei zorgt ervoor dat het huidige pand aan de Landjuweel te klein wordt. ‘We moesten op zoek naar een nieuwe plek om onze groei voort te zetten’, aldus Klaas Mollema. ‘We verhuizen in september van Landjuweel 48, naar nummer 1. Een pand dat drie keer zo groot is dan waar we nu in zitten. Dus we kunnen weer even vooruit’.

Om de nieuwe werkplekken te vullen, wordt het geen ‘gewoon’ kantoor. Mollema: ‘Wat is er nou leuker dan een nieuw kantoor, waarbij je ook nog eens je eigen sfeer kunt creëren? Je zit tenslotte langer op je werk dan thuis. Dus wij vinden dat het een fijne werkomgeving moet zijn’. Op de tekeningen staan moderne werkplekken, maar ook voldoende ruimte voor ontspanning.

Ook technisch directeur Thomas van Buren is erg blij met de verhuizing. ‘In het oude pand was het schipperen met plekken. We moesten regelmatig met bureaustoelen van de ene kant, naar de andere, omdat er geen stoel meer over was. Dat is in het nieuwe pand wel voorbij’. Hij voegt eraan toe dat hij graag kennis maakt met nieuwe collega’s. ‘Ik daag je uit met ons mee te groeien’.

Keuze voor ICT stad Veenendaal

Dat Hillstar binnen Veenendaal blijft, was niet direct duidelijk. Mollema zegt hierover: ‘We hebben allerlei panden gezien hier in de omgeving. Er staat genoeg te huur. Ook nieuwbouw hebben we overwogen, maar gezien de huidige wachttijden in de bouw was dat geen optie. Op zich lonkt een stad als Utrecht ook best. Maar we hebben ervoor gekozen hier in de ICTValley te blijven. Het vestigingsklimaat voor bedrijven zoals het onze is hier erg goed. We zijn daarom heel blij dat we zo een fijne plek hebben gevonden’.

 

Ons nieuwe adres is:

Hillstar Business Analytics
Landjuweel 1
3905 PE
Veenendaal

Update 28 augustus 2018

 

Inmiddels zitten de kleuren op de muren en ligt er tapijt op de vloeren. De schoonmaakploeg is bezig het pand helemaal spic en span te maken vóór alle bureaus erin komen te staan. Hieronder een kleine impressie van Hillstar’s nieuwe nest.

Update 3 augustus 2018

 

De verbouwing begint nu fors vorm te krijgen. Buiten heeft alles een fris laagje verf gekregen, binnen is heel veel gebeurd en de opbouwfase is nu in volle gang. Alle elektra is vernieuwd en naar de moderne maatstaven aangepast. Op de foto’s hieronder zie je inmiddels de contouren van ons nieuwe kantoor!

Klik hieronder door de foto’s