Talen

Reseller worden

U implementeert Microsoft Dynamics NAV of Microsoft Dynamics AX en bent op zoek naar een passende uitbreiding van deze ERP-omgeving met een BI-oplossing? BI4Dynamics is dé tool die u in staat stelt snel resultaat te bereiken bij uw klanten.

BI4Dynamics-Hillstar-BI-voor-Dynamics

BI4Dynamics is een snelle, adequate en voordelige oplossing die zijn investering in korte tijd terug verdient. Doordat BI4Dynamics voor NAV en AX een product is dat standaard KPI’s meelevert, zien klanten heel snel resultaat. In het geval dat uw klant een sterk aangepaste vorm van BI4Dynamics gebruikt, kunnen wij de gebouwde maatwerkvelden ook in het datawarehouse configureren. Met kennis van SQL binnen uw bedrijf is het zelfs na 1 dag opleiding mogelijk deze zaken zelf te bouwen.. Zo wordt maatwerk dus geen kostbaar en langdurig proces. Ook u als VAR zal verrast zijn.

Stuur ons een e-mail of bel met 0318-561055

Uw partnership met Hillstar levert u zekerheid

Hillstar wordt door klanten vaak geprezen om flexibiliteit. Dat zijn we voor klanten, maar ook voor partners. Voor VAR-bedrijven zijn er meerdere opties om reseller of partner van Hillstar te worden. Zo kun je BI4Dynamics als een ‘white-label’ oplossing verkopen. BI4Dynamics is dan de basis, waarop uw specifieke maatwerk op ontwikkeld is. Zo rolt u bij iedere klant deze software naadloos uit.

De licentie van BI4Dynamics kunt u in een keer eenmalig aanschaffen of op basis van een abonnement gebruiken.