Talen

Business Intelligence Webinars & Seminars

Seminars & Events

Woon een van onze seminars bij en leer in een dagdeel meer over BI! We nemen je mee in Best Practices en laten je zien hoe je in korte tijd veel inzichten uit Dynamics NAV, AX, D365 FO & BC en Exact haalt.

BI voor Financials

Hoe zorg je voor betrouwbare, flexibele en ook snelle financiële rapportage? Plug-and-play Power BI rapporten helpen bijvoorbeeld de jaarafsluiting aanzienlijk sneller en soepeler te laten verlopen.

Klantupdate BIRDS

We vertellen u over de laatste updates in BIRDS en de standaard Power BI content. Daarnaast kunt u andere gebruikers spreken om slimmer gebruik van BI te maken.

Summit Europe

Kom naar het grootste event voor Dynamics gebruikers in Europa. Dit jaar is Summit Europe in Fira Gran Via, Barcelona! Hillstar is sponsor. Als klant kunt u er met 10% korting naartoe. 

Leer meer over Power BI, gebruikersadoptie van Business Intelligence en dashboarding

Hillstar organiseert vaak Business Intelligence events. De bezoeker brengen we in duidelijke stappen bij hoe hij of zij verbetering kan doorvoeren binnen hun onderneming. Omdat we up-to-date onderwerpen behandelen, kom je altijd met de nieuwste informatie op kantoor.

 

Bij Hillstar zijn we allemaal enthousiast over de mogelijkheden die BI biedt. Dat enthousiasme delen we graag. Kies het evenement dat het best bij uw behoefte aansluit en leer wat de volgende stap in BI is!

Of u nu al jaren gebruik maakt van Dynamics NAV, AX, D365FO of bijvoorbeeld Business Central, onze BI-oplossing geeft iedere afdeling in bedrijven het inzicht te geven waar ze al tijden naar uitzien. Door onze diepgaande functionele kennis, kennen wij de waarde die KPI’s hebben. Wij zetten data om in gebruiksvriendelijke rapportages die organisaties het vermogen geven betere keuzes te maken. Inmiddels is BIRDS bij honderden bedrijven een waardevolle toevoeging op de Microsoft Dynamics of Exact Globe omgeving. Sales, Finance, Supply Chain maar bijvoorbeeld ook productie worden hiermee met waardevolle en actiegerichte data gevoed.

Kennis maken met ons, onze partners of onze oplossing? Laat een berichtje achter of schrijf u in voor één van de events. In een uur tijd laten wij u online de meest basale functies van het systeem zien en kunt u alle vragen stellen die er in u op komen.

Hillstar Power BI specialisten

Voor direct contact met een van onze accountmanagers kunt u mailen naar sales@hillstar.nl.