Talen

Business Intelligence Webinars & Seminars

Seminars

Woon een van onze seminars bij en leer in een dagdeel meer over BI! We nemen je mee in Best Practices en laten je zien hoe je in korte tijd veel inzichten uit Dynamics NAV, AX, D365 FO & BC en Exact haalt.

Leer meer over Power BI, gebruikersadoptie van Business Intelligence en dashboarding

Hillstar organiseert vaak Business Intelligence events. De bezoeker brengen we in duidelijke stappen bij hoe hij of zij verbetering kan doorvoeren binnen hun onderneming. Omdat we up-to-date onderwerpen behandelen, kom je altijd met de nieuwste informatie op kantoor.

 

Bij Hillstar zijn we allemaal enthousiast over de mogelijkheden die BI biedt. Dat enthousiasme delen we graag. Kies het evenement dat het best bij uw behoefte aansluit en leer wat de volgende stap in BI is!

Of u nu al jaren gebruik maakt van Dynamics NAV of AX, Business Intelligence voor Dynamics is de oplossing die bedacht is om iedere afdeling in bedrijven het inzicht te geven waar ze al tijden naar hebben uitgezien. Doordat wij zelf implementaties van Dynamics hebben uitgevoerd en veel vragen kregen naar een oplossing om gewoon simpel te kunnen rapporteren, maar vooral ook te analyseren, is BI4Dynamics ontstaan. Inmiddels is BI4Dynamics bij honderden bedrijven een waardevolle toevoeging op de Microsoft Dynamics omgeving. Sales, Finance, Supply Chain maar bijvoorbeeld ook productie worden hiermee met waardevolle en actiegerichte data gevoed.

Kennis maken met ons, onze partners of onze oplossing? Laat een berichtje achter of schrijf u in voor één van de webinars. In een uur tijd laten wij u online de meest basale functies van het systeem zien en kunt u alle vragen stellen die er in u op komen. De eerste vervolgstap na het webinar is een maand waarin u uw eigen testomgeving krijgt. U kunt dan gratis een maand kijken wat er voor u in zit.

Power BI for any device

Voor direct contact met een van onze accountmanagers kunt u mailen naar sales@hillstar.nl.