Talen

We zijn gespot! Hillstar voor tweede jaar op rij FD Gazellen Award (updated)

Klaas Mollema & Thomas van Buren ontvangen tweede FD Gazellen Award

We zijn gespot! Hillstar voor tweede jaar op rij FD Gazellen Award (updated)

We zijn trots en vereerd dat we voor de tweede keer op rij de FD Gazellen Award mogen ontvangen. Hillstar bestaat dit jaar vijf jaar. Dat we in die vijf jaar nu twee keer deze award winnen, vinden we heel speciaal. Het zegt iets over het werk dat we doen en over de vraag naar Business Intelligence. Het gaat goed! En daar zijn wij u, onze klanten, heel dankbaar voor.

Ons team dat inmiddels bestaat uit een kleine 30 BI-specialisten, is dagelijks bezig met het verbeteren van ondernemingen door middel van inzicht in data. Dat inzicht levert de gebruiker kennis om processen slim bij te sturen en direct te meten wat het resultaat is. Groei staat bij Hillstar centraal. Iedere dag weer iets beter dan gisteren. Die ontwikkeling zien we bij onze klanten en bij onze mensen.

Wat is de FD Gazelle Award?

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen worden opgedeeld naar regio en omzetgrootte (drie categorieën). De snelste groeier binnen elke categorie wint de Gouden Gazellen Award. Meer info en aanmelden voor de uitreiking kan hier!

Wat doet Hillstar?

Hillstar is gespecialiseerd in het leveren van actiegericht inzicht in bedrijfsresultaat, ook wel bekend als Business Intelligence. ‘Waar BI vaak synoniem is voor rapportage, gaat Hillstar juist een stap verder. Medewerkers van bedrijven willen niet het traditionele voorraad- of debiteurenlijstje, maar zijn op zoek naar de uitzonderingen in hun debiteurenbestand of magazijn. Nog interessanter wordt het wanneer je systeem aangeeft welke artikelen je niet meer hoeft in te kopen, omdat daar geen behoefte naar is. Die frisse blik op data is waarmee Hillstar succesvol is.

Dit is een geüpdatete versie van een op 18 oktober 2017 verschenen bericht.