Talen
Power BI on Microsoft Dynamics Business Intelligence for NAV and AX from Hillstar

See what’s next

Beleef wat u met Power BI kunt bereiken!

De volgende stap in Business Intelligence! Power BI levert een simpele oplossing om data te veranderen in inzicht voor iedere laag en afdeling binnen de organisatie. Van platte data naar deep insights.

Power BI, rapportage en analyse voor Microsoft Dynamics AX en NAV

Vul uw gegevens in en ga naar de demo

Jouw naam

Jouw e-mail

Jouw telefoonnummer

Bedrijfsnaam

Power BI zorgt voor krachtige, kleurrijke visualisaties die u verder helpen!

Microsoft Power BI is een interactieve tool voor het visualiseren van data, ontwikkeld en uitgegeven door het Amerikaanse softwarebedrijf Microsoft. Het doel is om business intelligence beschikbaar te maken voor de eindgebruiker. Met Microsoft Power BI kunnen verschillende soorten data gecombineerd worden, om in een visueel dashboard managementinformatie weer te geven. Power BI is beschikbaar als Software as a Service (SaaS) en als onderdeel van de Microsoft Office 365-suite.

Data combineren

Met Power BI kunnen organisaties en eindgebruikers alle data die beschikbaar is in de organisatie in de gaten houden. Ook data van buiten de organisatie kan geïntegreerd worden in de dashboards. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om interne data over klanten te koppelen aan externe data zoals data van profielen op sociale media.

 

Rapporten creëren en delen

Power BI is ontwikkeld om een self-service-BI-tool te zijn. Daardoor zou het mogelijk zijn om met minimale training zelf rapporten samen te stellen. Deze rapporten zijn te delen met collega’s.

 

Consistente analyse

Het is mogelijk om datamodellen of rapporten om te bouwen tot datamodellen die in een database worden ingebouwd. Bijvoorbeeld in SQL Server. Dit zorgt ervoor dat de gehele organisatie altijd naar dezelfde rapporten en data kijkt. En dat de gehele organisatie dezelfde analyses kan toepassen.

 

Visuele integratie met app of mobiele werkomgeving

Het is mogelijk om visuele en/of dynamische rapporten te integreren met een app of mobiele versie van de digitale werkomgeving. Zo kunnen medewerkers overal en altijd dezelfde rapporten inzien.