Talen

It’s a match! TCOG & Hillstar slaan handen ineen

Hillstar Business Intelligence en TCOG slaan handen ineen

It’s a match! TCOG & Hillstar slaan handen ineen

Een match die zit als een maatpak welteverstaan. Hillstar is BI partner van Total Concept Group (TCOG). Met die samenwerking beschikt TCOG nu over een standaard BI-oplossing voor hun maatwerk ERP-omgeving. Dat stelt de gebruiker in staat om data snel en flexibel inzichtelijk te maken. Het inzicht dat een resultaat een bepaalde beweging maakt, helpt je in de toekomst betere keuzes maken. ‘We zien dat onze klanten steeds vaker data willen inzetten om effectiever sturing te geven. Ze willen precies weten wat er in het bedrijf, maar ook daarbuiten gebeurt. Door Hillstar’s BI oplossing aan onze ERP-omgeving te koppelen, voorzien we daar heel effectief in’, aldus Rembrandt Kuijpers van TCOG.

‘Markten veranderen, businessmodellen draaien om. Binnen die veranderingen is het heel belangrijk om precies te weten wat er wanneer gebeurt. Je kunt tijdig bijsturen en met voorspellende modellen zien wat je kunt verwachten. Wij willen dat dat standaard uit de oplossing komt rollen. Als gebruiker hoef je dan geen langdurige processen door, maar zie je heel snel de toegevoegde waarde’, aldus Klaas Mollema van Hillstar.

De samenwerking tussen TCOG en Hillstar wordt concreet in een serie webinars en events die Business Intelligence in de Fashion verder uitdiepen. Houd de website van TCOG in de gaten om op de hoogte te blijven van de events.

Dit vind je waarschijnlijk ook interessant