Talen

Hoe groeien we naar een volwassen bedrijf? Door met mensen, mensen beter te maken!

Wim Everts nieuw Operationeel Directeur Hillstar

Hoe groeien we naar een volwassen bedrijf? Door met mensen, mensen beter te maken!

‘Hillstar bestaat nu bijna zes jaar en in die tijd is best veel gebeurd. We zijn gegroeid van een team van 3 naar een team van 35 personen op dit moment. Maar onder die groei moet wel een stevig fundament worden gebouwd. Dat doen we door een zeer ervaren man binnen te halen als operationeel directeur’, aldus Klaas Mollema, directeur en oprichter van Hillstar. Het bedrijf is gespecialiseerd in het omzetten van data naar bruikbare inzichten. Veel van de klanten zijn actief in de retail, productie en bijvoorbeeld handel. Zij kunnen met de informatie die Hillstar voor ze verzorgt een efficiëntieslag slaan die vervolgens zorgt voor meer winst, lagere kosten en een beter presterend team.

Met de komst van Wim Everts kan Hillstar de volgende groeispurt maken. Everts is een zeer ervaren directeur die zijn sporen verdiende bij HSO, VanMeijel en Grootsgedrukt.nl. ‘Ik heb de stap naar Hillstar gemaakt, omdat het een bedrijf is waar een bepaalde dynamiek hangt. Je voelt de groei hier om je heen. En in zulke omgevingen voel ik me het prettigst. Ik vind het belangrijk om ‘met mensen, mensen beter te maken’. Hillstar levert software om bedrijven beter te laten presteren. Ik vind het een uitdaging om ervoor te zorgen dat ons team hier ook optimaal presteert. Op die manier zijn wij in staat onze klant veel beter van dienst te zijn’.

Vanaf 2 juli 2018 is Everts actief bij Hillstar. De eerste periode worden de bestaande structuren tegen het licht gehouden en de plannen tot eind 2019 gesmeed.