Talen

Hillstar BI verwelkomt vier nieuwe BI collega’s

Nieuwe medewerkers Hillstar

Hillstar BI verwelkomt vier nieuwe BI collega’s

‘Supergaaf’, met die bewoording spreekt Klaas Mollema over de vier nieuwe mensen die per 1 september beginnen. Dit jaar bestaat Hillstar vijf jaar. Sinds de start heeft het bedrijf een behoorlijke groei doorgemaakt. Toen Hillstar begon, was Business Intelligence een tool ‘voor de grote bedrijven’. Nu is ook het MKB voor een deel aangehaakt. Die beweging van een tool voor de grote bedrijven naar een tool voor de massa, is terug te zien in het aantal implementaties en de groei van het aantal BI-consultants bij Hillstar. 

 

Trots

‘Dat we in vijf jaar zijn gegroeid van een team van drie man naar een team van 28 personen maakt ons erg trots’, aldus Klaas Mollema. ‘Thomas en ik zagen vijf jaar geleden een kans. Je moet dan natuurlijk nog maar zien of de markt het ook eens is met jouw ideeën. Dat bleek gelukkig zo te zijn. We hebben een periode van stormachtige groei gehad en willen nu naar meer stabiliteit voor onze klanten en binnen de organisatie’.

Wisselwerking

Bij Hillstar staat kennisoverdracht centraal. Je bent nooit uitgeleerd. De consultants nemen veel kennis over bedrijfsprocessen mee van klanten en delen hun kennis over BI weer met hen. Klaas verwacht dat dat ook gebeurt bij de collega’s onderling. ‘We hebben een schema met kennissessies. Iedere consultant heeft wel een deelgebied waar hij of zij goed in is. Dat wordt dan verder belicht. Zulke sessies zijn niet alleen leuk en leerzaam, we zien ook dat het voor het team heel goed is’. De nieuwe mensen brengen onder andere diepgaande kennis over SQL, SSRS, Power BI en een reeks aan bedrijfsprocessen mee.

Voordeel voor de klant

‘We zeggen vaak dat wij de slingers ophangen als de ERP-implementatie achter de rug is. Wij geven de data tenslotte een gezicht. Met de nieuwe kennis die we in huis krijgen, zijn we nog beter in staat om dat gezicht in beeld te brengen’. Hillstar is specialist in Business Intelligence voor Microsoft Dynamics NAVBusiness Intelligence voor Microsoft Dynamics AX en Business Intelligence voor Microsoft Dynamics 365 for Operations. Daarvoor heeft het bedrijf uit Veenendaal een standaard-oplossing die direct na implementatie al waarde haalt uit bedrijfsdata. ‘Dat is ook waar onze kracht ligt. Snelle, flexibele en betrouwbare dashboards en rapportages in Excel en Power BI’.

 

We hebben enorm veel zin om met elkaar aan de slag te gaan. Kennismaken met onze nieuwe collega’s kan! Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.