Talen
Power BI on Microsoft Dynamics Business Intelligence for NAV and AX from Hillstar

Probeer BI voor Microsoft Dynamics AX en NAV

Om een gevoel te krijgen bij wat een aantal relevante grafieken voor u betekenen, kunt u op de demopagina zelf spelen met de cijfers. Door bedrijfsdata vanuit een gestructureerde basis te laten zien, haalt u veel meer waarde uit behaalde resultaten.

Vul hieronder uw gegevens in en merk wat BI voor Dynamics voor u betekent!

In de demo vindt u de belangrijkste deelgebieden binnen Business Intelligence voor Microsoft Dynamics AX en NAV. U kunt binnen een Excel-omgeving data combineren en trends ontdekken. Zo kunt u onder andere zien hoeveel verkopen er in een bepaalde periode in een specifiek land zijn geweest. U kunt daar in verschillende detailniveau’s naar kijken.

Jouw naam

Jouw e-mail

Bedrijfsnaam

ERP-pakket

Andere bedrijven hebben dezelfde uitdagingen als u. Bekijk hierboven hoe BI een productiebedrijf helpt efficiënter te worden!

De deelgebieden die u vindt in onze demo zijn: Sales en Sales orders, Finance, Inkomsten, Uitgaven, Voorraad, Inkoop en Productie. Dit komt in veel gevallen overeen met de afdelingen binnen uw organisatie en zijn ook op die manier uit te rollen. Op die manier wordt Business Intelligence voor Microsoft Dynamics NAV en AX een oplossing waarmee u uw bedrijfsdata ook bedrijfsbreed gaat inzetten. Zo krijgen resultaten een gezicht voor iedere medewerker en wordt iedereen betrokken bij een verbeteringsproces.

Wilt u meer zien van deze oplossing? Dat kan! We organiseren webinars, seminars en kunnen bij u langskomen om u en uw collega’s te laten zien wat de kracht van BI binnen uw bedrijf is.