Talen

Mobile BI met Microstrategy

Business Intelligence voor Dynamics NAV en AX met Microstrategy

Mobile BI met Microstrategy, alle data op uw iPad

Met Microstrategy en Business Intelligence heeft u een pakket in handen waarmee u de komende jaren alle vragen in de organisatie kunt beantwoorden. Veel gebruikers van Microsoft Dynamics ERP zoeken naar een manier om data ook voor externe medewerkers, klanten of leveranciers inzichtelijk te maken. Dat kan op veel verschillende manieren, de reden om voor BI te kiezen moet echter centraal blijven staan. Microstrategy is een intuïtieve manier om cijfers inzichtelijk te krijgen en inspireert om daar ook iets mee te doen.

Wat heb je aan data als je het niet begrijpt? Data moet inspiratie tot actie geven. Er moet een uitnodiging vanuit gaan om verder te analyseren.

Microsoft Dynamics NAV en AX zijn de transactiesystemen waarin de data vastligt. Deze data structureren wij in een Microsoft SQL Data Warehouse. Met onze iPad-oplossing is het ook mogelijk geboekte resultaten direct terug te schrijven naar het Data Warehouse. Gewonnen deals, orders of gewerkte uren kunnen daar direct worden geregistreerd.

Zo zorgen we ervoor dat iedereen binnen de onderneming data kan invoeren en vervolgens ook begrijpt wat er gebeurt.

Veilig, voordelig, snel en makkelijk te onderhouden. Dat zijn de kenmerken van Microstrategy voor BI4Dynamics.

‘We leveren veel meer toegevoegde waarde’

Lees de klantcase van APS Automaterialen uit Breda. Dit bedrijf maakt gebruik van Microsoft Dynamics AX2009 en heeft de buitendienst medewerkers uitgerust met een iPad. Op die iPad draait een App op basis van Microstrategy Mobile in de huisstijl van APS waar klantinformatie zoals contracten, retoureninformatie en omzetcijfers per produktgroep kan worden ingezien. Verkopers gaan in gesprek met de klant en nemen de feitelijke informatie met de klanten door. Dit heeft een enorme winst opgeleverd.