Talen

Laat in een klik zien wat beter kan

Business Intelligence voor Microsoft Dynamics NAV

De 5 directe effecten van BI voor Microsoft Dynamics NAV

Power BI Hillstar Business Intelligence for Microsoft Dynamics AX and NAV

Het specialisme van Hillstar Business Intelligence

  • Beslissingen zijn beter onderbouwd
  • Datastructuur is krachtig, snel en veilig
  • Snelle adoptie onder gebruikers
  • Inzicht in komende kritiekpunten

Zelf zien hoe BI binnen uw organisatie werkt? Bekijk de demo en zie hoe u grip krijgt op uw bedrijf!

Hoe werkt onze Business Intelligence-tool?

 

Met Business Intelligence voor Microsoft Dynamics NAV (Navision), krijgt u snel de rapportage die u eigenlijk altijd al had willen hebben. Zonder Business Intelligence-oplossing staat er niet precies in een rapport wat u er wel in had willen zien en soms hebben uw collega’s andere cijfers dan die u heeft. U heeft behoefte aan flexibiliteit en betrouwbaarheid. Dan is het tijd om uw rapportage voortaan uit Business Intelligence voor Microsoft Dynamics NAV te halen.

Hillstar heeft de BI oplossing die dat probleem voor u oplost. Allereerst zorgen wij ervoor dat de data uit uw Microsoft Dynamics NAV-omgeving in een aparte database terecht komen. Dat is een semantische laag waar data uit het bronsysteem wordt getransformeerd naar bruikbare informatie. Zo een ‘data warehouse’ (DWH) biedt u de mogelijkheid om datastromen uit andere bronnen te koppelen aan data uit NAV. Zo hebben we voor klanten data uit machines geladen in het datawarehouse, voor een retail-organisatie de data uit klantentellers ontsloten en misschien eenvoudiger een Excel-sheet waarin het budget is vastgelegd waardoor je budget vs. actual kan rapporteren. Flexibel zijn binnen uw Business Intelligence omgeving is belangrijk. Dat is juist ons specialisme. Business Intelligence op zijn best voor uw Dynamics omgeving.

We hebben gekozen voor een uniforme opzet, waardoor we in staat zijn heel vlot tot resultaat te komen. Met de meegeleverde toolbox bent u tevens in staat mogelijke maatwerkvelden in onze BI oplossing voor Dynamics NAV te integreren. Betrekkelijk eenvoudig uw aangepaste NAV omgeving integreren in het Microsoft SQL Datawarehouse. Onze oplossing is geschikt voor Microsoft Dynamics Navision 3, NAV 3.7, NAV 4, NAV 5, NAV2009 en NAV2013. Sterker nog, de oplossing kan ook standaard combinaties van meerdere NAV databases en meerdere versies aan. Handig voor het geval u gaat migreren naar NAV2013. De data uit uw oude NAV omgeving staat klaar en deze wordt aangevuld met de data uit de nieuwe omgeving.

Tal van voordelen dus!

Stap 1

Data uit Dynamics NAV wordt gestructureerd, aangevuld en opgeschoond opgeslagen in een data warehouse

Stap 2

Gebruikers zijn door Business Intelligence in staat flexibel te rapporteren en informatie te analyseren

Stap 3

Nu komen uw leiderschapskwaliteiten van pas. De ingewonnen inzichten stellen u in staat de juiste richting van het bedrijf te bepalen

Intelligentie krijgt de plek die het verdient, met BI4Dynamics NAV

Toepassingsgebieden in BI voor Dynamics NAV

Grootboek

Rekeningschema’s

Verkopen

Verkooporders

Inkoop

Inkooporders

Voorraad

Debiteuren

Crediteuren

Projecten en Resources

Productie

Service

Leer meer over Business Intelligence voor Dynamics NAV en download de whitepaper!
Maak een afspraak met een van onze accountmanagers of neem deel aan een webinar om uit te vinden hoe Hillstar uw bedrijf intelligenter kan maken.