Talen

Business Intelligence voor Exact

Meer grip op processen, trends en ontwikkelingen met Business Intelligence & Insights voor Exact

Een grote dataset is een waardevol bezit. Dat wordt het echter pas nadat u ziet wat die data nu precies betekent. Hillstar’s Business Intelligence specialisten geven u snel het inzicht dat u nodig heeft om processen dagelijks te verbeteren.

 

Vaak liggen antwoorden op vragen verscholen in verkoopcijfers, voorraadinformatie of bijvoorbeeld webdata. Door die getallen om te zetten in grafieken, lijnen of landkaarten met heatmaps, ziet u direct waar actie nodig is.

 

We koppelen en combineren data uit ERP, CRM, WMS of bijvoorbeeld een volgsysteem voor logistiek. Power BI voor Exact levert kostbare insights in onder andere:

 

  • Resultaten van vorige maand ten opzichte van actueel?
  • Moeten forecasts bijgesteld worden?
  • Welke producten presteren beter of slechter dan verwacht?
  • Welke locatie verkoopt de meeste producten?
  • Worden deze verscheept vanaf de beste locatie, of kunnen we dit efficiënter aanpakken?
Schrijf je in voor een webinar voor slimmere Power BI dashboarding
Ervaar het gemak van Power BI

BI voor Exact Globe

Procesgerichte Business Intelligence, die naadloos aansluit bij uw dagelijkse praktijk. Simpel uit te breiden naar verschillende afdelingen, zodat iedere rol binnen de onderneming voorzien is van de juiste inzichten om werk efficiënter te doen.

BI voor Exact Online

Onze Business Intelligence oplossing voor Exact Online levert grip op boekhouding. Standaard en snel inzicht in uren en facturen, cashflow en bijvoorbeeld modules als productie en logistiek. Zie in één oogopslag waar jouw aandacht naartoe moet gaan!

BI voor Exact Synergy

BI voor Exact Synergy levert snel en simpel inzicht in veel verschillende processen binnen de onderneming. Voor HRM is een simpele ziekteverzuim visualisatie in Power BI. Procesmanagement maken we inzichtelijk. Van data naar inzicht!

Business Intelligence is essentieel voor onze groei

Tony’s Chocolonely heeft grip op finance, sales en marketing met Business Intelligence

‘Tony’s is een snelgroeiend bedrijf. Om die groei te kunnen doorzetten hadden wij niet meer genoeg aan platte data. Om onze keuzes goed onderbouwd te kunnen maken hebben we daarom gekozen om met een Business Intelligence oplossing te gaan werken’.

  • Snel inzicht in het resultaat van Marketinguitgaven
  • P&L in een klik op het scherm
  • Data simpel, intuïtief en interactief weergegeven in Excel
Maak een stap naar een goed geïnformeerde onderneming!

Bekijk de Power BI demo!