Talen

Business Intelligence & Analytics voor Dynamics 365 Finance & Operations (D365 FO)

De nieuwste ERP-oplossingen van Microsoft integreren naadloos met de Intelligence tools die zij aanbieden. Binnen Power BI vind je standaard al een aantal rapporten en dashboards. Deze zijn echter beperkt in de informatie die je eruit haalt. Waar Business Intelligence echt waarde toevoegt aan D365 is in het combineren van verschillende databronnen en systemen. Daardoor bekijk je resultaten of gebeurtenissen vanuit meerdere hoeken. ‘Hoe moeten wij onze machine afstellen, zodat we minder bederf hebben’. Het antwoord op die vraag kan flinke besparingen opleveren. 

Data Warehouse solution for Microsoft Dynamics 365

Data Warehouse

Een slimme Business, start met stevige Intelligence. Het fundament van slimmer werken is het Data Warehouse. Hierin komt data uit diverse bronnen en systemen samen en wordt zodanig gestructureerd dat frontend-oplossingen zoals Power BI ze makkelijk uitlezen.

Power BI for Microsoft Dynamics 365

Power BI voor D365

Met een stevige basis is het makkelijk om een breed inzetbare frontend-oplossing te maken. Power BI ziet er mooi uit, maar werkt bovendien intuïtief. Dat zorgt ervoor dat de adoptie van Power BI hoog ligt en dus veel mensen kunnen werken aan een betere onderneming.

Cortana Intelligence for Microsoft Dynamics 365 Operations

Cortana Intelligence

De toekomst is beschikbaar onder de knop Cortana Intelligence. In combinatie met Machine Learning zijn dat oplossingen waarmee je bijvoorbeeld snel door 20 jaar aan data kunt lopen en ontdekt wat voor trends daarin te zien zijn. Predictive Analytics en Predictive Maintenance zijn daarmee ook op te zetten.

Van het traditionele lijstje naar inzicht in trends 

Van data in de cloud naar inzicht in concrete resultaten

Business Intelligence is niet alleen een tool. Het is een strategie. Door te starten met de centrale vraag, ‘Waarom gebeurt iets?’, kom je tot inzichten die je eerder niet zag. Wanneer je dat toepast op je eigen onderneming kan die vraag bijvoorbeeld zijn ‘Waarom ligt product 2034 nog steeds in het magazijn?’. Met Business Intelligence zie je snel en gemakkelijk wie dat product heeft ingekocht en op welk moment. Zo leer je snel wat de doorlooptijden van artikelen zijn, welke klanten nog moeten betalen en hoeveel marge je uiteindelijk hebt overgehouden aan een actie die je hebt gedaan. Zie nog maar eens een kloppende marge uit Dynamics te krijgen nadat de helft van een bepaald artikel retour is gekomen.