Talen

Zet BI in het hart van je organisatie

Business Intelligence stelt je in staat snel, accuraat en volledig te rapporteren & analyseren. Daardoor weet je wat er is gebeurt, waarom en hoe je het in de toekomst beter kunt doen.

Business Intelligence, rapportage en analytics voor Microsoft Dynamics AX en NAV

Management- en operationele dashboards die actiegericht inzicht verschaffen

Hillstar is vernoemd naar dit vogeltje. Net als hij zijn wij: Snel, flexibel en trefzeker!

Kijk hier hoe andere bedrijven met BI hun processen hebben geoptimaliseerd!

Probeer BI voor Dynamics in onze demo en ervaar het gemak en de flexibiliteit!

BUSINESS INTELLIGENCE HELPT PATRONEN EN VERBANDEN IN DATA TE ZIEN

Geoptimaliseerd inzicht in bedrijfsdata met BI bij Rotom

BI is essentieel voor de groei van Tony’s Chocolonely

Actiegerichte BI voor Microsoft Dynamics AX en NAV

U werkt met Microsoft Dynamics AX of NAV. Daarmee heeft u een basis die dagelijks alle data uit processen en systemen verzameld en verwerkt. Dus u zit op een potentiële goudmijn, maar doet daar niets mee. Omdat het op het eerste gezicht lastig lijkt om data om te zetten in waarde. Echter is daar een ‘of-the-shelf’ oplossing voor. Business Intelligence en levert u actiegerichte rapportages.

Diep weggestopte data komt simpel aan de oppervlakte en wordt inzichtelijk gemaakt. Daardoor ziet u in één overzicht dagelijks waar u moet ingrijpen. Door slim te koppelen tussen systemen worden verbanden zichtbaar waar u eerder niet eens aan dacht. Zodoende zorgen wij er op een simpele manier voor dat u kosteneffectief snel kunt rapporteren, zonder dat daar externe personen voor nodig zijn.

‘Onze data is nu integraal vastgelegd, iedereen profiteert daarvan’

Richard Groenendal, Director Finance & Control Manutan

Hillstar levert Business Intelligence voor Microsoft Dynamics NAV en AX met Power BI

Ook benieuwd naar de toepasbaarheid van deze oplossing op uw onderneming? Ervaar het nu in onze demo!

Business Intelligence voor Microsoft Dynamics NAV

In de standaard uitvoering van Microsoft Dynamics NAV kun je slechts beperkt rapporteren. U heeft juist behoefte aan flexibele analysemogelijkheden. Hillstar heeft juist daarvoor de perfecte Business Intelligence oplossing: BI4Dynamics NAV.

Business Intelligence voor Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX biedt best een aantal bruikbare rapporten, maar het is in de opzet nogal star. Je wilt op een snelle en betrouwbare manier rapporteren. BI voor Dynamics zorgt dat dat kan en ook nog eens in je eigen rapportagetool.

Microsoft SQL DATA WAREHOUSE (DWH)

Met kleine stappen zorgt Business Intelligence ervoor dat iedereen dezelfde cijfers op tafel heeft. We vatten de informatie uit de verschillende databronnen samen tot één datawarehouse (DWH). Zo voorkom je met BI voor Dynamics verschillen in rapportages.

MOBILE BI MET MICROSTRATEGY

Hillstar is specialist in het bouwen van dashboards in Microstrategy. Dat is een handige app die we aan kunnen sluiten op BI4Dynamics waarmee u ziet wat de prestaties van uw onderneming zijn. Overal en altijd op de hoogte!

Microsoft EXCEL

Interactief en betrouwbaar zijn niet direct de eerste kenmerken die opkomen als je denkt aan Excel. Toch kunnen wij precies dat bieden. Doordat Excel de data uit het door ons zorgvuldig opgebouwde Datawarehouse gebruikt.

Microsoft POWER BI

Microsoft Power BI is de self-service analytics tool die reporting en analytics leuk maakt! Door deze oplossing worden dashboards interactief en kom je snel tot de kern. Zo maak ook jij je onderneming effectiever!

DISTRIBUTEUR VAN BI4DYNAMICS

Wij ondersteunen partners met het implementeren van BI bij hun Dynamics klanten. Zo biedt ons brede team van specialisten in alle mogelijke klantvragen een oplossing. Grote en kleine implementaties worden zo altijd succesvol.

DEMOPORTAAL

Zelf kijken hoe het werkt kan ook. In het demoportaal van BI4Dynamics kunt u zien hoe de rapportage in Excel er uit ziet, maar voor een beter voorbeeld organiseren wij webinars en krijgt u een free-trial van een maand.

Een brug slaan tussen data en informatie, dat is Hillstar

Actueel

Power BI specialisten

Sinds het begin van Power BI werkt Hillstar met Microsoft’s visualisatieoplossing. Daardoor kennen we de tool van binnen en buiten. In combinatie met onze kennis van de BI stack van Microsoft geven we je een compleet en up-to-date BI advies.

Downtime Analyse Business Intelligence voor Productie

Meer achtergrond nodig? Bekijk onze blogs!

Is Power BI de vervanger van Excel

Met de komst van Power BI, zullen we nog niet allemaal massaal afscheid nemen van Excel. Er verandert echter wel het een en ander. We hoeven bijvoorbeeld…

hillstar-ipad-tablet-touch-business-intelligence

Data transformeren naar visualisaties is een kunst. Als je het goed doet is de impact die je met de visualisatie kunt bereiken een stuk groter dan wanneer je…

Business Intelligence en Predictive Analytics Wat kunnen we leren van de politie?

Het Criminaliteits Anticipatie Systeem (CAS) voorspelt waar en wanneer er op een plek een inbraak of roof plaatsvindt. Wat kunnen wij daar als bedrijfsleven van leren?